AIKUISET

Aikuisten jumpat

Säännöllinen kuntojumppa yhdistettynä arki-, hyöty- ja työmatkaliikuntaan auttaa mm. painonhallinnassa, ehkäisee ja alentaa korkeaa verenpainetta, kehittää ja ylläpitää luuston, lihaksiston ja nivelten toimintakykyä, vähentää sydän- ja verisuonitauteja ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Hyvässä seurassa on ilo liikkua!

Kuntojumpat

Kuntojumppatunti aloitetaan n. 10-15 min alkulämmittelyllä tehden erilaisia helppoja askelsarjoja koko kehoa herätellen, musiikkia hyödyntäen. Lihaskunto-osuus n. 30 min, jossa käydään päälihasryhmät läpi huomioiden erityisesti tukiranka- ja ryhtilihakset, välillä painottaen myös muita lihasryhmiä (esim. reisi-pakara, niska-hartia ja selkä-vatsa). Lopuksi palauttavat venyttelyt ja liikkuvuusharjoitteet n. 10 min. Ohjaajana fysioterapeutti, tunti sopii sekä aloittelijalle että pidempään harrastaneelle. Ohjaaja antaa vaihtoehtoja liikkeisiin. 

Julkiseen ryhmään pääset oman henkilökohtaisen Facebook-tilisi kautta (ryhmähaku: Kuhmon Kivattaret).

Miesten kuntojumppa 

Miesten kuntojumppa sisältää monipuolista lihaskuntoharjoittelua, sykkeen nostoa, ryhti- ja liikkuvuusharjoituksia sekä runsaasti venyttelyjä.
Tunti aloitetaan sykettä nostavalla alkulämmittelyllä, jossa tehdään helppoja askelsarjoja. Lämmittelyn jälkeen tunti jatkuu lihaskunto-osuudella, jossa liikkeet tehdään oman kehon painolla tai erilaisten välineiden avulla. Tunti päättyy venytyksiin.

MOVE

Irrottele ja ihastu hauskoihin liikkeisiin ja koe tanssin iloa!​

Tämä tunti on irroittelua listahittien, popin ja latinokappaleiden tahtiin. Tunti kehittää hauskalla tavalla kestävyyskuntoasi ja koordinaatiotasi koreokrafisten liikkeiden avulla.

 Tunti sopii kaikille tanssista kiinnostuneille lähtötasosta riippumatta. "Tunnilla tarvitset vain heittäytymistä ja tukevat kengät".