Lapset

Voimistelukoulu 

Kouluikäisten lasten voimistelupainotteinen ja tanssillinen jumppa. Jumpassa opetellaan voimistelun alkeita sekä kehitetään kehon hallintaa ja tasapainoa. Lisäksi harjoittelemme tanssillista jumppaa. 

Liikuntaleikkikoulu

3-6-vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Toiminnan tavoitteena on lasten liikuntamahdollisuuksien lisääminen. Liikkarin vahvuutena on lasten liikunnallisen kehityksen pohjalta rakennetut suunnitelmalliset tuntiohjelmat ja koulutetut aikuiset ohjaajat.  Liikunta on tavoitteellista, monipuolista ja hauskaa. Toiminta tukee lasten liikunnan perustaitojen oppimista ennen lajitaitoja ja myös perheiden yhdessä liikkumista.

Nuorten tanssi

12-15 vuotiaille suunnattu tunti, jossa yhdistyy eri lajeista poimittuja elementtejä (pääpaino nykytanssissa ja jazzissa). Tunneilla harjoitetaan motoriikkaa, liikkuvuutta ja fyysistä kestävyyttä kyseisen ryhmän tasolle sopivasti ja tanssijoiden toiveita huomioon ottaen. Taiteellista puolta ja henkilökohtaista tanssisuhdetta syvennetään improvisaatioharjotteiden sekä esitettävän koreografian työstön yhteydessä. Ryhmä pääsee esiintymään muun muassa Kuhmolaisen tanssin illassa. Muihin tapahtumiin on mahdollista osallistua ryhmän osoittaman kiinnostuksen ja sitoutuneisuuden mukaan.

Julkiseen ryhmään pääset oman henkilökohtaisen Facebook-tilisi kautta (ryhmähaku: Kuhmon Kivattaret).